Viagens & Vídeos , Reizen & Video's

Viagens e Videos - Reizen en Video's

Reizen & Video’s

Kaart van Brazilië

Reizen en video’s

Na reizen door vele "werelden" "verschillende culturen, landen en na het ontmoeten van honderden bijzondere mensen, op elk van deze plaatsen.
De passie voor reizen en het schrijven van video- en filmscripts zit diep in mij, en deze ervaringen wil ik graag met jullie delen.

Omdat niets in het leven alleen wordt gedaan, laat staan ​​reizen en video's maken, zeg ik dat "wij" u het beste willen bieden dat op elke plek die wij bezoeken te vinden is... maar laten we verder gaan dan wat er in de toeristische gidsen staat. ... om u te laten zien wat er nieuw is en interessante tips zijn op deze plaatsen en over deze mensen, die we hebben gevonden in elk land of elke plaats die we al hebben bezocht.

Hier vindt u unieke informatie en tips! En zo kunt u ook een persoonlijk reisschema voor uw vakantie samenstellen met behulp van de informatie die wij op de website verstrekken.

Met internet en interactieve media is de wereld kleiner geworden, zijn mensen en andere culturen dichterbij dan ooit, zijn we ‘geglobaliseerd’… en als we weten hoe we hiervan kunnen profiteren, zullen we een betere wereld hebben, met meer flexibele en flexibelere mensen, elkaar meer begrijpen en respecteren... denken aan een wereld als geheel, denken aan onze Blauwe Planeet als thuis voor ons allemaal, waar we ook zijn!!!

Onze planeet Aarde, dit prachtige huis dat we bewonen!

Ik hoop dat je veel plezier beleeft aan het bekijken van onze video's en het leren kennen van nieuwe plekken en mensen, het leren kennen van andere culturen.

Stacks Image 3671
site português
nederlandse website
english website
Stacks Image 3659
StreamStage streaming platform
Polder studio - Eemnes