Viagens & Vídeos , Reizen & Video's

Viagens e Videos - Reizen en Video's

Image credit: Disney

Frankrijk - Parijs

Laat uw kinderkant naar buiten komen en plezier beleven bij Euro Disney!
Vorig jaar vierde EuroDisney, zoals het Disney-complex bekend staat, gevestigd in Parijs, Frankrijk, haar 15-jarig bestaan!!! De festiviteiten zijn vorig jaar begonnen, maar zijn nog niet voorbij! Er zijn nog steeds veel promoties gaande en dit jaar zijn er nieuwe attracties en attracties geïntroduceerd. Het complex is verdeeld in vier delen. De twee parken: Disneyland en Disney Studios. En Disney Village, een plek die nooit sluit... waar restaurants, winkels, bars en nachtclubs te vinden zijn. En dan is er nog het hotelgedeelte. Er zijn er in totaal 7, voor alle smaken en budgetten.
Om de parken goed te leren kennen, is het de moeite waard om tussen de 3 en 5 dagen te verblijven.
Kaart:
Kaart van Frankrijk
Video:
Wanneer je Disneyland binnenkomt, kom je het prachtige kasteel van Assepoester tegen en maak je dan klaar om een ​​sprookje te beleven, inclusief alle personages. Mickey, Minnie, Goofy, Pluto, enzovoort! Ze zijn overal en twee keer per dag zijn er ‘parades’ waar ze paraderen, zingen, spelen en met iedereen spelen. 'S Avonds is de show geweldig, compleet met vuurwerk en alles!!! Tinker Bell, een personage uit de tekenfilm Peter Pan, lijkt echt uit de top van het kasteel te komen en te vliegen... haar magie te verspreiden naar ons allemaal, die daar beneden zijn, kijkend, bewonderend, betoverd!!!

Veel speelgoed en attracties. Elk klein stukje, elk detail van het park, alles is met grote zorg gebouwd. Alles ziet eruit alsof het uit tekenfilms komt! Het huisje van
Geppetto en Pinocchio, de tuin van Alice in Wonderland, de gekke kopjes die draaien en schreeuwen... de carrousel, waardoor je maar door wilt gaan, kortom, alles is prachtig!

Er is een 360 graden bioscoop, er is een achtbaan, er is
Pirates of the Caribbean. Je kunt vliegen met Dumbo, lasergeweren schieten, Buzz Lightyear en geweldige emoties beleven in de achtbaan van Indiana Jones en zelfs de boomhut van Tarzan bezoeken. Aan de overkant ligt het andere park, Disney Studios. Kinderen vermaken zich met de nieuwe attracties. Het nieuwste entertainment is een animatiefilm met het personage Stitch. Hij praat en communiceert met de kinderen. Het ziet er echt uit... en de kinderen zijn betoverd! Een ander nieuw kenmerk zijn de ‘High School’-muziekshows, die dagelijks plaatsvinden. Voor degenen die ouder zijn... of beter gezegd, degenen die groter zijn dan 140 cm, valt het nieuwe en opwindende spel uit een lift die is gebouwd in een 'angstaanjagend' oud en verlaten hotel.
Euro Disney - "É diversão para toda a família"
Het gaat omhoog, omhoog, omhoog... en plotseling daalt het. Maar daar stopt het niet! Dan gaat het naar beneden, omhoog... en omhoog... en nogmaals... verrassing! Plotseling daalt het weer! Hoe dan ook, voor degenen die van adrenaline houden, is het perfect! Er is ook Crush’s Coaster, een zachtere achtbaan waar kinderen dol op zijn, omdat deze zich onder de zee afspeelt! Het is mooi, prachtig!!! Voor degenen die van shows met auto's en motoren houden, is er elke middag een special! Onmisbaar! Ik was onder de indruk van het spektakel! Het voelt alsof we in een Amerikaanse actiefilm zitten! Inclusief schietpartijen, het breken van ramen en criminelen en jonge vrouwen! Goed gedaan! De beste tijd om het park te bezoeken is natuurlijk in de Europese lente- en zomermaanden, tussen maart en augustus, maar het is altijd vol. Toch is het de moeite waard om in deze tijd van het jaar te komen. En een tip die ik je kan geven is dat als je in een van de hotels binnen het complex verblijft, je recht hebt op een “fastpass”, die als volgt luidt: als de attractie waar je naartoe wilt veel wachtrijen heeft, u laat uw ticket zien en kiest een van de geplande tijden voor uw favoriete attractie en in plaats van lang in de rij te staan, arriveert u slechts een paar minuten te vroeg en gaat u naar binnen zonder in de reguliere rij te hoeven staan. Het is best interessant. Bovendien hebben hotels dit jaar speciale aanbiedingen. Als u voor 3 nachten betaalt, kunt u nog een dag blijven en plezier maken! En er is nog veel meer...
links (openbaar) vervoer:
StageLearning  - trainings platform voor trainers & coaches
Polder studio - Eemnes