Viagens & Vídeos , Reizen & Video's

Viagens e Videos - Reizen en Video's

Image credit: Adriana Vieira

Nederland - Enkhuizen

Over de stad Enkhuizen... er is veel te vertellen, want deze was in de 17e eeuw van groot belang omdat het een haven- en handelsstad was. Het fungeerde als doorgang voor schepen in het "gouden" tijdperk van Nederland. De bloeitijd vond plaats rond 1600.
Zelfs vandaag de dag bewaart de stad prachtige gebouwen uit de 15e eeuw, zoals de ronde toren, gemaakt van steen, bekend als Dromedaris, daterend uit 1540.

Als u door de straten van Enkhuizen loopt, zult u oude huizen, met bomen omzoomde steegjes en grachten kunnen waarderen... en natuurlijk is het de moeite waard om te stoppen bij een van de bars of restaurants langs de hoofdgracht, om de schoonheid te bewonderen van de stad.
Kaart:
Kaart van Enkhuizen
Video:
Enkhuizen , Holanda - foto:Adriana Vieira
Achter deze Dromedaris - torens, aan de andere kant van de brug, zie je in de uitgebouwde kamer enkele huizen, gebouwd met een ander materiaal dan het hoofdgebouw. Dit gebeurde omdat de bouw van de huizen was gestopt, waar muren stonden die tijdens de oorlog waren gebouwd. Maar nadat deze periode voorbij was, breidde iedereen zijn huizen uit en vandaag de dag zijn ze een nieuwe trekpleister in de stad.

Je kunt ook enkele musea in Enkhuizen bezoeken, waaronder het openluchtmuseum ‘
Zuiderzee museum’, dat laat zien hoe een deel van de Noordzee vandaag de dag een zoetwatermeer is geworden, het IJsselmeer, een merkwaardig en interessant proces dat zich hier in Nederland, in verschillende regio's, afspeelt. , waar de mens zich met de natuur heeft bemoeid en turbulente en zoute wateren in kalme meren heeft veranderd.
Plan uw trip:
Connecting Media - Postproduction