Viagens & Vídeos , Reizen & Video's

Viagens e Videos - Reizen en Video's

Image credit: Adriana Vieira

Brazilië - Manaus (Amazonas)

Kaart:
Kaart van Manaus
Videos:
Stacks Image 3639
Ervaar het hart van de Amazone met Viagens e Videos terwijl we je meenemen op een onvergetelijke reis naar Manaus, Brazilië!

Manaus, genesteld in het weelderige Amazone-regenwoud, is een stad boordevol natuurlijke wonderen en culturele schatten die wachten om ontdekt te worden. Onze video legt de essentie van deze betoverende bestemming vast en biedt u een voorproefje van de adembenemende ervaringen die u te wachten staan.

Ontdek de wonderen van Manaus:

Teatro Amazonas: Bewonder de weelde van het Teatro Amazonas, een prachtig operahuis dat je meeneemt naar de grandeur van de 19e eeuw. De levendige kleuren en ingewikkelde architectuur zijn een bewijs van het rijke culturele erfgoed van de stad.

Mercado Municipal: Dompel jezelf onder in de levendige lokale cultuur terwijl je de Mercado Municipal verkent. Hier kunt u exotisch fruit proeven, uniek handwerk kopen en genieten van de smaken van de Amazone-keuken.

Stacks Image 3642
Musea: Duik in de geschiedenis en biodiversiteit van de staat Amazonas door de musea te bezoeken. Leer meer over de inheemse culturen, de natuur en het opmerkelijke Amazone-regenwoud in de regio.

Rivieravontuur: begin aan een spannende boottocht langs de Rio Negro en duik diep in het hart van het Amazone-regenwoud. Wees getuige van de ongerepte schoonheid van de natuur en probeer pirarucu-vissen, een unieke en opwindende ervaring.

Drijvend restaurant: Geniet van een uitgebreid lunchbuffet aan boord van een drijvend restaurant te midden van de serene wateren van de Amazone. Geniet van heerlijke lokale gerechten terwijl u geniet van het adembenemende landschap.

Ontmoeting met dieren in het wild: maak kennis met de ongelooflijke natuur van de Amazone van dichtbij. Ontmoet slangen, luiaards en zelfs krokodillen.

Monkey Trail: begeef je op een spannend junglepad waar je speelse apen wat vers fruit kunt voeren en herinneringen kunt creëren die een leven lang meegaan.

Zwem met roze dolfijnen: duik in de wateren van de Rio Negro voor een unieke ervaring: zwemmen met roze dolfijnen, de iconische wezens van de Amazone.

Lokale inheemse stam: krijg inzicht in de oude tradities en manier van leven van de inheemse bevolking van de Amazone. Dompel jezelf onder in hun cultuur door een bezoek aan een lokale indianenstam.

Bij Viagens e Videos hebben we al deze ongelooflijke momenten vastgelegd in onze video’s, zodat je plaatsvervangend de magie van Manaus kunt ervaren voordat je zelfs maar een voet in deze opmerkelijke stad zet.

Bereid je voor om betoverd te worden door de natuurlijke schoonheid, culturele rijkdom en avontuur die Manaus te bieden heeft. Begin vandaag nog met het plannen van uw droomreis naar deze buitengewone bestemming met Viagens e Videos, waar de wonderen van de Amazone tot leven komen!

Ga met ons mee op deze boeiende reis – bekijk onze video en bereid je voor om je koffers te pakken voor een Amazone-avontuur als geen ander!
Hotels / B&B (Pousada):
Tropical Resort, Manaus
Tropical Manaus Ecoresort
Tropical Manaus Ecoresort
Tropical Manaus Ecoresort
Openbaar vervoer:

Vervoer tussen de grote steden in Brazilië gaat meestal per vliegtuig. Vervoer IN de stad kan per metro en per taxi (cabify of 99taxi) en Uber. Via apps van de locale taxi bedrijven of de uber app kun je simpel je taxi bestellen.

De metro netwerken in bijvoorbeeld São Paulo en Rio de Janeiro zijn zeer goed, en niet duur. Kaartjes kun je in elk station kopen, ook dag kaarten.

Tussen de grote en kleinere steden is de enigste optie de bus. Echter, dit is heel goed geregeld in Brazilië. Het zijn luxe touringcars met alle gemakken voorzien, er zijn zelfs slaap-bussen voor nachtelijke ritten. De prijzen zijn zeer goed. en op lange ritten stop je onderweg om ergens heerlijk te gaan lunchen en/of dineren (niet in de prijs inbegrepen).

Bestel je tickets vooraf bij Brasilbybus, of je koopt de tickets bij de grote busstations in de stad.
StreamStage streaming platform
Connecting Media - Postproduction
StageLearning  - trainings platform voor trainers & coaches
Polder studio - Eemnes