Viagens & Vídeos , Reizen & Video's

Viagens e Videos - Reizen en Video's

Image credit: Adriana Vieira

Engeland - Kent, Worth, Bed & Breakfast

Bed & Breakfasts zijn oorspronkelijk opgericht door de Britten. Maar het idee verspreidde zich en momenteel is deze ‘rage’ niet alleen een voorrecht van het Europese continent, maar is ze ook te vinden in Australië, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten.

B&B’s, zoals ze worden genoemd, zijn gewone gelegenheden, dat wil zeggen over het algemeen de woning van degene die een of meer extra kamers heeft en deze kamer huurt. Het voordeel zit in prijs en comfort. Ze zijn goedkoper dan hotels en serveren huisgemaakte maaltijden in een gezinsvriendelijke omgeving. Voor degenen die de kamer huren, is het belangrijkste voordeel dat je vanuit huis werkt en extra geld verdient om de kamer te onderhouden.
Kaart:
Kaart van Worth
Video:
B&B Worth - foto: Adriana Vieira
Een ander groot voordeel van een verblijf in een van de B&B’s is dat je de cultuur van het land waarin je verblijft van dichtbij leert kennen. In Engeland bezoek je bijvoorbeeld een typisch Engels huis, met mensen uit dat land en kun je zelfs genieten van een bijzonder ontbijt, met lokale bijzonderheden. De beroemde Engelse thee, met een beetje melk en een heerlijke en uitgebreide ochtendmaaltijd volgens Britse traditie. Bonen, eieren, toast, gebakken aardappelen, worst en meer...

Voor degenen die nieuwsgieriger zijn, is het de moeite waard om "
marmite" te proberen. Deze kleverige, zwarte pasta heeft op zijn zachtst gezegd een ‘vreemd’ uiterlijk en is een Engelse ‘gelei’ (meer zout dan zoet), uitgevonden door Nieuw-Zeelanders en ook geconsumeerd in Zwitserland, maar erg populair in Engeland en Europa. Ierland.
B&B Worth - foto: Adriana Vieira
Welnu, er zijn Bed & Breakfasts in verschillende soorten en ze worden, net als hotels, ingedeeld op sterren. In Engeland wordt de classificatie uitgevoerd door een overheidsinstantie, die elk jaar alle etablissementen controleert en classificeert op basis van accommodatie, maaltijden en recreatiegebied. Prijzen variëren tussen 50 en 120 euro, afhankelijk van het comfort en de nabijheid van meer bekende plaatsen of niet. De meeste B&B’s staan ​​op goed bereikbare locaties en liggen veelal onderweg tussen steden, wegen en dorpen. B&B's zijn ook te vinden op websites en vooraf reserveren is meestal goedkoper.
links:
Hotels:
transporte:
Veerpont: Ferryboat - Calais/Dover
Connecting Media - Postproduction
StreamStage streaming platform